MEER INFORMATIE OVER BUROOZ?
CONTACTEER ONS

Burooz
Duboisstraat 50
2060 Antwerpen


Open elke werkdag van 09 tot 18u

Foto's door Yves Schepers www.yvesschepers.be

BurooZ ligt om de hoek van Park Spoor Noord in Antwerpen 2060, een stadsbuurt in volle ontwikkeling.
Iets verderop, rond het MAS op het Eilandje, vind je talrijke restaurants. In de onmiddellijke omgeving van BurooZ zijn er leuke broodjeszaken, koffiebars en een gezellige wijnbar. De leuke buurt en de vlotte bereikbaarheid van de kantoren zijn ongetwijfeld een meerwaarde.

Parking &
bereikbaarheid

Met de bus of snelbus: meer dan 30 buslijnen houden halt aan de Noorderplaats, zo’n 250 meter van BurooZ.


Met de trein: Antwerpen centraal ligt op wandelafstand, ook station Dam is vlakbij.


Met de tram: stap af aan halte Richard (tram 12) in de Hollandstraat. 5 minuten doorwandelen tot de Duboisstraat.


Met de fiets / brommer: voor wie met de fiets of de brommer komt, is er een gratis, beveiligde fietsen- en brommerstalling in de garage van het gebouw.


Met de Vélo: op minder dan 100m vind je drie vélostations: in de Ellermanstraat, de Lange Dijkstraat en op de Italiëlei.

Met de auto: BurooZ ligt erg dicht bij de Antwerpse ring. Je rijdt 2 minuten vanaf Afrit 1 (Merksem - Kinepolis) en 3 minuten vanaf Afrit 2 (Deurne - Sportpaleis).


Er zijn voldoende parkeerplaatsen in de Duboisstraat en de omliggende straten. Om te betalen per SMS stuur je 24442 ‘spatie’ je nummerplaat naar 4411. Als je terug vertrekt, stuur je Q naar 4411.


In de Kempenstraat en de Hardenvoort, vlakbij Park Spoor Noord, kan je de hele dag lang gratis parkeren. Fietsen en brommers krijgen een veilig plaatsje in de garage van het gebouw.