Coworking Tarieven

Cowerken betekent maximale vrijheid en flexibiliteit.
Ook als het om betalen gaat.
Formules


Onze formules zijn opzegbaar mits een opzegperiode van 1 maand. Als het niet klikt, blijven we even goede vrienden.

We zijn bovendien extra vriendelijk voor starters: zelfstandige huurders krijgen maar liefst 18 maanden een starttarief.

Onze huurformules omvatten een fibernet internetverbinding, het gebruik van kopieermachine, scanner en printer, gratis koffie, thee en water. BurooZ stelt alle voorzieningen ter beschikking, inclusief de vergaderzalen.

Alle abonnementen zijn onderworpen aan de algemene voorwaarden in het contract. De prijzen zijn exclusief btw en worden maandelijks gefactureerd.

Basic

90/maand

20u/maand
halve dag/week

Starters*

80/maand

Drop in

120/maand

35u/maand
1 dag/week

Starters*

100/maand

Part time

185/maand

65u/maand
2 dagen/week

Starters*

145/maand

Full time

285/maand

+€40 vaste werkplek

Starters*

245/maand

+€30 vaste werkplek

*Net gestart als zelfstandige? Tijdens de eerste 18 maanden als zelfstandige geniet je bij BurooZ van een voordeeltarief

Gast Tarief

Je bent vaak onderweg, maar je hebt toch behoefte aan een vaste werkplek? Ook als niet-lid kan je bij ons terecht. Het tarief voor een halve dag is €22, een hele dag kost €36 (alles inbegrepen).

Sympathiserend lid

Niet onmiddellijk behoefte aan een flexibele werkplek, maar wel cowerken? Langskomen om sfeer en inspiratie op te snuiven? Nieuwe mensen ontmoeten aan onze bar?


Voor 30 euro per maand ben je sympathiserend lid. Je kan dan 1 dag per maand komen werken, krijgt een plaatsje op onze ledenpagina, ontvangt de nieuwsbrief en je wordt uitgenodigd op al onze workshops en evenementen.

(Lidmaatschap te betalen per 12 maanden)

image

Veel thuiswerkende zelfstandigen missen een klankbord of de input van collega’s. Logisch, ze werken vaak alleen. Om hun isolement te doorbreken, helpt het om een paar dagen per maand tussen andere zelfstandigen te werken. Dat heeft heel wat voordelen. Onder meer een duidelijk onderscheid tussen werk en privé.


Ben jij een ondernemer die deel wil uitmaken van deze stimulerende gemeenschap?

Wil jij ook meer…?

  • focus & concentratie
  • motivatie & inspiratie
  • productiviteit & een hogere omzet
  • mensen om je heen
  • samenwerken